Fräscha upp ditt hotell eller din stuga

För att gästerna eller du själv ska trivas att bo på ditt hotell eller i din stuga krävs det att det känns mysigt och trivsamt att vistas där och om stället inte är väl omhändertaget finns risken att ingen vill bo där. Men det finns en hel del saker du kan göra för att fräscha upp din stuga eller ditt hotell med några enkla medel som inte tar upp alltför mycket av er budget. I det här inlägget får du några tips.

Golvet

Du behöver inte byta ut hela golvet om du inte har budget för det. Däremot kan du ge golvet en uppfräschning genom att ge det en golvslipning som får ditt golv av trä mer jämnt och blankt igen. Bara genom en enkel slipning kommer golvet att kännas som nytt.

Väggarna

Bara genom att måla en enkel väggfärg på dina väggar kan du få dina väggar att se fräschare ut och dessutom påverkar det rummets helhetsintryck. Att måla väggarna behöver inte kosta särskilt mycket och det är ett bra sätt att få väggarna mer fräscha i väntan på renovering. Oftast krävs det bara lite färg för att rummet genast ska kännas mer trivsamt. Därför ska du satsa på att måla väggarna, eller tapetsera dem om du hittar fina tapeter som skulle göra sig snygga på ditt hotell eller i stugan.

Inredning

Sist men inte minst har du möjlighet att ge din stuga eller hotellet en rejäl uppfräschning bara genom att byta ut inredningen. Inredning är något som kan bytas ut och kostar inte särskilt mycket. Det finns en hel del bra och snygg inredning att välja bland som kommer få rummet att bli mer mysigt och trivsamt. I den här avslutande delen kommer vi ge dig några tips på enkel inredning du kan köpa för att få stugan eller hotellet både fräscht och mysigt.

Mattor

Mattor är både mysiga och kan hjälpa till att dölja fula golv. Det finns massor av snygga mattor att välja bland i olika former, material och färger.

Filtar

En annan inredningsdetalj som kan få det att bli mer mysigt är filtar. Det bör alltid finnas tillgång till filtar. Det finns många bra och fina filtar att välja bland i olika material och färger som dina gäster kan använda när de känner sig frusna.

Ljus

Levande ljus kan göra mycket med atmosfären. Välj gärna ett par ljus med doft i sig så kommer du och dina gäster att trivas ännu bättre.

Växter

En annan sak som kan göra en hel del för atmosfären är växter. Både levande och torkade växter kan göra ditt hotell eller din stuga mer trivsamt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *