Hyr ut din stuga

Att investera i en stuga kan vara kostsamt varför många väljer att hyra ut den då de själva inte nyttjar den. Det är också ett bra sätt att finansiera renoveringar, till exempel om man vill tapetsera om.

Det första hyresgästen ser

Det första rum man kliver in i är oftast hallen och ju mer omsorg man lägger på den, desto mer positiv blir hyresgästen. Ett enkelt sätt att göra entrén hemtrevlig är att välja rätt tapeter i sin hall – i kombination med bra avhängningsytor och möblering.

Många lägger stor omsorg på boendets kök, vardagsrum och sovrum men ju mer omsorg om hallen, desto högre betyg kommer du att få av dina hyresgäster och därigenom ökar synbarheten på uthyrningssajter om du skulle välja att hyra ut stugan genom sådana.

Rätt sätt att hyra ut stugan

Vilket sätt som är rätt för dig vet bara du men väljer du uthyrningssajter bör du göra din hemläxa ordentligt innan du gör ditt val. Vilka avgifter tar företaget, vilka försäkringar får du, hur ofta räknar de med att kunna hyra ut din bostad och så vidare. Det finns många uthyrningssajter och de erbjuder alla olika typer av avtal – vill du att de ska hålla dig i handen hela vägen eller bara hjälpa till med vissa detaljer?

Boende på semestern

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *